Randigt, vitt och nya väggar

I dag så har vi gnuggat akterspegeln och båda friborden med autosol (autosol ftw!), båten blev väldigt vit, ren och fin, helt fantastiskt!  Sedan satte vi på den nya snobbranden, nu när vi äntligen fått bort alla spår efter den gamla som var sliten, trasig, blekt och ful.

Den nya var lite pillig att få på plats till en början men med Michas stadiga hand så gick det väldigt bra, och det blev också väldigt snyggt 🙂

Vi passade även på att limma fast mattan som sitter på väggarna inne i båten, den hade börjat korva sig och lossna lite här och där. Nu blev det riktigt trevligt inne i båten, känns lite mysigare och trevligare!

Ett svar på ”Randigt, vitt och nya väggar

  1. Jeg har en Sunwind 26 på Bornholm! Jeg bor på Færøerne, så vi rejser en gang om året og sejler rundt i Østersjøen. Er vældig glad for min Sunwind! Jeg har set flere Sunwind 26 med påmonteret løshack! Det giver båden mere stabilitet, mere blads og mere fart! Har du noge ide om vor man kan købe såddan en Løshack?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *