Kylskåps bygge, en inledning

Nu är det dags, det blir ett kylskåp till Madicken. Kylskåpet kommer att byggas i orginalhålet samt utrymmet ovanför hålet, till vänster om diskhon under elcentralen.

Vi valde att köpa Isotherm Classic Compact 2600 med platt förångare samt isolerskivorna från isotherm. Skivorna sved i plånboken men enligt många förståsigpåare så är det värt pengarna… vi får väl se, dom var lätta att såg i iallafall 🙂

Nu är alla delarna till den nedre delen utsågade och nu ska bara valet av fog-klet göras, många säger att sikaflex fungerar finfint men jag ska googla lite extra och se var jag hamnar. Jag kanske till och med använder det som Isotherm rekommenderar 😉

Så här fint blev det, skyddsplasten är fortfarande kvar och inget är faststatt som sagt, kommer att bli riktigt bra det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *