Golvläggning

Eller som det heter i en båt, durk. Nu har vi inhandlat skivor till durken som ska sågas till, slipas, lackas, få detaljer och läggas in. Mycket pyssel blir det nog.. men det är kul.  här har vi börjat märka upp hur vi ska såga och var luckan ska sitta. Nu är det bara att plocka fram sticksågen och köra på 🙂  Testkör lite på en spillbit så att jag vet hur svängarna ska tas.

 

2 svar på ”Golvläggning

  1. Hej!
    Roligt att läsa om er Madicken-projekt. Många matnyttiga tips och erfarenheter som vi kan ta till oss eftersom vi har köpt en Sunwind 26 från 79.
    En fråga angående durken. Vad är det för material och vem säljer?

    Hälsningar Håkan J/ Halmstad

  2. Kul att du gillar det vi skriver, det kommer mer allt eftersom vi pysslar vidare.

    Vår durk köpte vi på Erlandssons Brygga, http://www.bryggan.nu. Dom finns bara här i Stockholm men jag såg att Hjertmans, http://hjertmans.se/ säljer via webbshop… dom kanske säljer durk också? Om du inte har någon lokal förmåga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *