Sjösättningsnyheter!

Hurra! Gunnar har trollat och lyckats få en sjösättningstid nu på lördag, inte illa.  Så nu ska det sista fixas så att Madicken kan få blöta fötter för första gången i år.

Slang till bränslepåfyllningen skall köpas i morgon på Erlandssons Brygga och sen efter jobbet så ilar jag ner till marinan och meckar dit den. Samtidigt passar jag på att träffa Gunnar för att koppla in batterierna och samtidigt plocka hem segel och diverse annat så att det inte ska bli så stökigt och fullt i båten på jungruturen,

Vi har till och med lyckats övertala en god vän att hänga med mig på första resan hem, passar bra då han är en klippa på båtar  och kommer att peka åt rätt håll 🙂

Ett svar på ”Sjösättningsnyheter!

  1. Hej Micha o Jörgen! Väldigt trevlig och beskrivande hemsida för Era arbeten med båten. Jag märker att ni snabbt sätter Er in i alla nya saker kring båtens teknik. Man ska ju kunna allt! Plast-, trä-, metall-, sömnads- och elarbeten. Dessutom navigation, data, radio m m. Det håller fart på hjärnan. Dessutom – en väl fungerande båt, ger en trygg och harmonisk besättning.

    Många hälsningar
    från
    Lars-Anders o Birgitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *