Pengar man slipper betala är bra pengar

Sådärja, nu slapp vi betala 1800:- för en ny Whale Gusher Titan. Min lagning jag skrev om igår fungerade över förväntan och länspumpen pumpar vatten som en vansinnig 🙂 Joar pumpade raskt ut tio liter som vi hade hällt ner i kölsvinet, helt utan problem.

Då jag skulle ner och laga länspumpen så passade Joar och Micha på att följa med också, det var lite mer pyssel att göra i båten inför helgen. Vi skruvade upp krokar på strategiska ställen samt monterade upp en sprillans ny brandfilt, säkerhet är viktigt!

 

3 svar på ”Pengar man slipper betala är bra pengar

  1. Visst är det fint om man fixa och dona med inredningsdetaljer själva.
    Bredvid mc:n i garaget står ett litet, nätt och behändigt elverk.
    Det samlar bara damm. Kunde ni kanske behöva lite extra belysning t.ex?
    Vad vet jag som kravlar omkring på land.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *