Pengar man slipper betala är bra pengar

Sådärja, nu slapp vi betala 1800:- för en ny Whale Gusher Titan. Min lagning jag skrev om igår fungerade över förväntan och länspumpen pumpar vatten som en vansinnig 🙂 Joar pumpade raskt ut tio liter som vi hade hällt ner i kölsvinet, helt utan problem.

Då jag skulle ner och laga länspumpen så passade Joar och Micha på att följa med också, det var lite mer pyssel att göra i båten inför helgen. Vi skruvade upp krokar på strategiska ställen samt monterade upp en sprillans ny brandfilt, säkerhet är viktigt!

 

3 thoughts on “Pengar man slipper betala är bra pengar

  1. Visst är det fint om man fixa och dona med inredningsdetaljer själva.
    Bredvid mc:n i garaget står ett litet, nätt och behändigt elverk.
    Det samlar bara damm. Kunde ni kanske behöva lite extra belysning t.ex?
    Vad vet jag som kravlar omkring på land.

Leave a Reply

Your email address will not be published.