Nästa fel, och nästa

Nu har jag precis varit nere i båten för att plocka bort länspumpen som överraskande nog var trasig, spräckt plast så det suger in luft istället för vatten från kölsvinet. Ännu ett fel som uppdagades efter köpet. Ska kika in på Sjöboden och se om dom har en ny, för en länspump måste man ha.

Jag passade även på att byta ut den trasiga (som vi faktiskt visste om) fotpumpen för sjövatten i diskbänken, ni vet den med tändstickor i sig. Det gick bra trots den kluriga arbetsställningen 🙂   det som var mindre bra var ytterligare ett fel som dök upp som en överraskning. Ventilen mellan skrovgenomföringen och slangen till pumpen är trasig och går inte att öppna. Den går bra att vrida på även om ändstoppen för spaken inte fungerar, men den är sladdrig och öppnar sig inte. Således blir det inget sjövatten i kranen nu till helgen då vi ska ut och segla fredag till söndag.

Den lilla till höger är vårt extra överraskningsbonusfel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *