Första dagen med Madicken

I dag träffade vi Gunnar för att skriva köpekontrakt för vår nyaste familjemedlem Madicken. Det blev en trevlig träff för oss, dels fick vi prata med Gunnar om Madicken men även ta en första fika nere i salongen.

Efter pappersarbete och kaffe med kaka så startade vår första dag med vårrustning. Vi har planerat att ordna kölen, skrovet och friborden så fort som möjligt så att vi kan sjösätta henne så fort som möjligt. Vi längtar nämligen till vår första tur med henne.

I dag hann vi måla ett lager bottenfärg och lägga lite epoxyfiller på kölen. Morgondagens plan är ett lager bottenfärg till och vaxa friborden. Samt en sugning av diseltanken för att se om det ligger vatten och bakterier i den. Jörgen gjorde förresten en gymnastisk övning när han kröp ner i sittbrunnens stuvfack för att rekognosera diseltanken 🙂

Alla bilder går att klicka på, då får man se en större bild 😉

2 svar på ”Första dagen med Madicken

 1. -Jösses, vad duktiga och snabba ni är!! Men, hur kom Jörgen ner i det hålet???
  Lika bra att slangen gick – hellre nu än när sjön går grov och ni är beroende av motorn.

  Båten ser jättefin ut!!

  Grattis och lycka till!!

  Säger
  Lennart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *